Ηρακλειο Σεισμοσ : Ηράκλειο: Κρούσμα κορονοϊού - Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ο σεισμός διήρκεσε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη.

27 σεπτεμβρίου 2021 / 17:53 . Χανιά: Σεισμική δόνηση στην
Χανιά: Σεισμική δόνηση στην from www.kriti24.gr
Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 17:53 . Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Ο σεισμός διήρκεσε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 17:53 . Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ο σεισμός διήρκεσε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, .

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα.

Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ
POROSNEWS: ΣΕΙΣΜΟΣ 6,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ from 3.bp.blogspot.com
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 17:53 . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη.

Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα.

Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Ο σεισμός διήρκεσε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 17:53 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Ηράκλειο: Î'νήλικος ο εγκέφαλος
Ηράκλειο: Î'νήλικος ο εγκέφαλος from www.newsit.gr
Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου.

Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Η δόνηση ήταν επιφανειακή με βάθος μόλις . Ο σεισμός διήρκεσε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Παρέμβαση βρύσαλη στο δήμο ηρακλείου για τη σεισμική δραστηριότητα. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 .

Ηρακλειο Σεισμοσ : Ηράκλειο: Κρούσμα κορονοϊού - Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη.. Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των σχολείων και όλων των δημόσιων κτηρίων του ηρακλείου. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος, πολιτική, τεχνολογία, επιχειρήσεις, πολιτισμός, ταξίδι, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 .